Narcis Sofianu l-a propus pe viceprimarul Cornel Ionică pentru titlul de ,,Cel mai bun socru al Argeşului”

Narcis Sofianu l-a propus pe viceprimarul Cornel Ionică pentru titlul de ,,Cel mai bun socru al Argeşului”

,,Nu există-n lumea asta socru ca al meu!” ar putea cânta ginerii viceprimarului Piteştiului Cornel Ionică. Viceprimar care, pentru calităţile sale de familist, a fost propus de către consilierul judeţean Narcis Sofianu pentru titlul de ,,Cel mai bun socru al Argeşului”. Şi chiar al Muscelului! Iar iniţiativa nu a fost una... la mişto, ci făcută în comisia juridică unde consilierii judeţeni au votat: 4 pentru, 1 abţinere şi 1 vot împotrivă. Alături de Narcis Sofianu au votat pentru, Iulian Frăţică de la PNL, Iulian Prunaru de la PNŢCD şi Ion Cornel Lazăr de la PC. S-a abţinut Marian Fulga şi a votat împotrivă Elena Sandu de la PSD.

,,Am luat o foaie de hârtie şi am vrut să scriu calităţile domnului Ionică. M-am plimbat cu foaia în mână, am mai băut un pahar de suc, m-am mai uitat la televizor şi am reuşit să scriu doar o calitate.  Aceea de cel mai bun socru al Argeşului. Am făcut şi un amendament şi l-am propus pe domnul Ionică pentru titlul de cel mai bun socru al Argeşului. A fost votat în comisia juridică cu patru voturi pentru, o abţinere şi un vot împotrivă. Colegii au fost de acord. Marian Fulga a spus că nu are o propunere mai bună. Le-am explicat şi colegilor din Consiliul Judeţean, domnul Ionică este un monstru sacru al familiei sale. A muncit şi a riscat totul pentru ginerii dumnealui. Atât cei care ar trebui să fim adversari politici cât mai ales unii colegi ai domniei sale din PSD care sunt invidioşi pe această calitate, ar trebui să lase orgoliile la o parte şi să recunoască acest statut pe care dumnealui l-a obţinut prin muncă." a declarat Narcis Sofianu.

În şedinţa de Consiliul Judeţean,  Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, s-a opus pentru că a spus că nu mai pot fi introduse noi categorii pentru titlurile care vor fi date în judeţul Argeş. Pentru că altfel, cine ştie, Ionică s-ar fi ales cu cel mai valoros titlu din cariera sa.

Gina Apostol