Narcis Sofianu, rugat de colegi să candideze la Primăria Pitești

Narcis Sofianu, rugat de colegi să candideze la Primăria Pitești

Căutarea candidatului PNL pentru Primăria Pitești este o chestiune care se dovedește a fi destul de complicată. Dacă inițial șase pretendenți își anunțaseră, oficial, intenția de a candida, între timp au mai rămas doar vreo doi, dintre care unul nici măcar nu este membru de partid (Dănuț Dinu, consilier local independent). În conferința de presă a liberalilor de azi, consilierul local Narcis Sofianu, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, a fost propus pentru a candida la Primărie sau, cel puțin, să participe în sondajul organizat de partid pe Pitești.

Gelu Tofan si Narcis Sofianu

Atât vicepreședintele PNL Argeș, Gelu Tofan, cât și vicepreședintele PNL Pitești, Mihai Alexandrescu, au considerat că Sofianu este o variantă de luat în seamă. Alexandrescu a spus chiar că Sofianu ar putea obține mai multe voturi decât cele luate în 2016 de către Dănuț Dinu- acum consilier local independent. Vă amintim că și Narcis sofianu a candidat în 2016, dar a fost sabotat chiar de colegii de partid și de președintele filialei județene de atunci, Iani Popa.

La rândul său, Sofianu a declarat că fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, nu va putea candida din partea PNL, în ciuda zvonurilor.

Astăzi, chiar în conferinţa de presă a PNL Argeş, lui Narcis Sofianu i s-a propus să candideze din nou pentru funcţia de primar al Piteştiului....

Posted by Florin Stoica on Thursday, February 7, 2019

"Oricare dintre membii PNL care se consideră valoroși au datoria să se înscrie în această evaluare sociologică, numită sondaj. Domnul Pendiuc vrea să candideze. Din partea PNL nu este posibil, avem un cod de integritate care trebuie respectat. Dacă și-ar rezolva problemele în Justiție, tot cred că ar fi o greșeală, i-ar îndepărta pe mulți din nucelul dur al PNL. Domnul Dinu este mai nou, vom vedea în sondaj care este pulsul. Cred că și domnul deputat Bica ar trebui să intre în acest sondaj", a declarat Narcis Sofianu.