SIGLA PSD ARGEŞ TREBUIE SĂ FIE TREI GHIOCEI MICI, PALIZI ŞI ÎN ZĂPADĂ!!!

SIGLA PSD ARGEŞ TREBUIE SĂ FIE TREI GHIOCEI MICI, PALIZI ŞI ÎN ZĂPADĂ!!!

Consilierul judeţean PNL, Narcis Sofianu, a făcut cea mai puternică declaraţie de presă îndreptată împotriva PSD Argeş, pe care am auzit-o de vreo câţiva ani încoace.

Declaraţia îl are în centru pe Serban Valeca, preşedintele filialei PSD.

Sofianu îl mai criticase pe Valeca în urmă cu vreo două săptămâni, spunând că este prea pasiv şi prea puţin tranşant în chestiunea autostrăzii Piteşti-Sibiu cu şefii săi de la Bucureşti.

În replică, Valeca a declarat, printre altele, că "Sofianu vorbeşte din baie".

Ei bine, răspunsul lui Valeca l-a înfuriat pe Narcis Sofianu! Reproducem, în cele ce urmează întreaga declaraţie a consilierului liberal, fiindcă este, de departe, cea mai spumoasă declaraţie politică făcută, în ultimii ani, în sediul PNL Argeş:

VALECA SALUTĂ PÂNĂ ŞI ŞI AFIŞUL CU VICTOR PONTA!

"Valeca şi Simona Oprescu se implică în eschive, privind Autostrada Piteşti-Sibiu.

Pe Valeca îl ştiam ca pe unul dintre cei mai eleganţi lideri ai PSD Argeş, dar din păcate merge numai aşa, făcând mătănii la liderii de la Bucureşti. Au fost cetăţeni în Mioveni care mi-au spus că l-au surprins salutând chiar şi afişul cu Victor Ponta.

Valeca ar fi bine să nu uite că îi reprezintă pe cetăţeni. Pe Ponta l-a mai avut ţara asta, dar Dacia e una singură, iar Argeşul nu poate sta fără tronsonul Piteşti-Sibiu. Eu, Sofianu, când eram consilier local, m-am dus la ministrul Ludovic Orban pentru Centura Piteştiului, s-o facă mai repede. Şi nu m-a dat nimeni afară. Am băut şi un ceai la minister şi am fost cu dl. Ionică, cu maşina Primăriei. Şi dl Valeca - ditamai preşedintele PSD Argeş şi senator de Argeş - stă în tribune şi se uită cum e măcelărit judeţul, cum sunt mutate deconcentratele... Am ajuns noi, argeşenii, provincia Alexandriei şi a Călăraşiului! Şi când vorbim de Autostrada A1, spune că a susţiunut una şi alta..."

PONTA E DIN ALTĂ DIMENSIUNE

"Şi ceea ce mi se mai pare inadmisibil... Acest Ponta e din altă dimensiune? Că altfel nu-mi explic! Păi, ies oamenii în stradă, toţi angajaţii DACIA şi spun că sunt alături de patronat ca să se facă tronsonul Piteşti-Sibiu, iar Ponta zice: nu vă mai certaţi cu patronatul, că aveţi salarii bune! Îl interesează doar să distorsioneze realitatea! Se consideră foarte bun premier, dar nu ştie de ce au ieşit angajaţii DACIA la miting. Sau se preface că nu ştie."

BANI NU-S DE LA PSD. SUNT BANI DE LA BUGET

"Dl. Valeca ştiu că are studii universitare. Păi eu ştiu că şi calitatea de senator nu se practică la fără frecvenţă. Se practică în mod activ! Faptul că se duce la partid şi aplaudă - şi îl deranjează Sofianu când îi compunea încă o odă lui Victor Ponta - nu înseamnă că-ţi faci datoria faţă de cei pe care-i reprezinţi... Ditamai senatorul de Mioveni n-a făcut nimic pentru Mioveni şi pentru judeţul Argeş! Decât discuţii! Vine un program de la minister, pac! Hai să ieşim în faţa presei, punem ziarul în faţă şi spunem că am făcut şi am adus. Păi nu-s bani de la PSD. Sunt bani de la buget. De la cetăţeni. Şi se face foarte puţin din cât ar trebui făcut pentru judeţul ăsta!"

ARGEŞUL A AJUNS ZONĂ DEFAVORIZATĂ DIN CAUZA INCOMPETENŢEI PARLAMENTARILOR PSD ARGEŞ!

"Cert este că - şi trebuie s-o spunem clar - de când PSD Argeş nu mai este condus de Nicolescu, Argeşul a ajuns o minge cu care joacă miuţa Ponta, Dragea, Rus şi nu mai ştiu care lideri adevăraţi din PSD, la nivel naţional. Argeşul a ajuns zonă defavorizată din cauza incompetenţei parlamentarilor PSD Argeş. Am ajuns să fim pe locul 4 la contribuţii la bugetul naţional şi, la redistribuire, suntem pe locul 17."

LA ARGEŞ NU EXISTĂ DECÂT GHIOCEI. ALBI, PALIZI ŞI CU CAPUL SUB ZĂPADĂ

"Dacă vrem să mergem la o instituţie, mergem până la Buzoieşti pe drum naţional şi, de la Buzoieşti, continuăm până la Alexandria pe drum judeţean. Tot din cauza faptului că dl. Valeca şi colegii săi sunt nişte lideri marcanţi în PSD! Nu se duc decât să facă mătănii, nu se duc decât cu capul în jos, ca nişte ghiocei politici... Nu mai sunt trandafiri să ţină, aşa, obrazul roşu în soare!

La Argeş nu există decât ghiocei: albi, palizi, mici, cu capul în jos şi sub zăpadă. Dacă Valeca tot a spus că vorbesc din baie, uite ce-i spune Sofianu din baie! Sigla PSD Argeş trebuie să fie trei ghiocei. Mici, palizi şi în zăpadă. Nu e un trandafir în tot PSD Argeş!"