Simona Oprescu şi Şerban Valeca au intrat într-o tăcere ocolitoare pe subiectul Piteşti-Sibiu

Simona Oprescu şi Şerban Valeca au intrat într-o tăcere ocolitoare pe subiectul Piteşti-Sibiu

În contextul mitingului Sindicatelor Automobile Dacia de ieri, de la Mioveni, Consilierul Judeţean PNL, Narcis Sofianu, reacţionează la nepăsarea cu care aleşii PSD se reportează la autostrada Piteşti-Sibiu.

"Foarte mulţi ani, sindicatele de la Dacia au avut o opţiune politică împotriva firii" - spune Sofianu. "Au simpatizat mereu cu PSD. Acum observă că cei de la PSD nu-şi ţin promisiunile şi nu le reprezintă interesele.

Parlamentarii de Mioveni - Simona Bucura Oprescu şi Şerban Valeca - au intrat într-o tăcere ocolitoare în ceea ce priveşte construcţia Autostrăzii Piteşti-Sibiu. Parcă n-ar fi reprezentanţii cetăţenilor din acea zonă.

Valeca ar trebui să aibă o poziţie clară, tranşantă. Acest proiect nu trebuie să aibă coloratură politică. Ci economică şi judeţeană, ne interesează pe toţi, indiferent de opţiunile politice."

"Când am discutat şi eu cu preşedintele Florin Tecău despre Autostrada Piteşti-Sibiu, se vedea că acesta nu are prea multe de zis. Colegii săi de la Bucureşti erau de părere că autostrada trebuie să meargă până la oile carabaşe din Alexandria" - mai spune consilierul judeţean liberal.